Bent u zakelijke klant

SVM subsidie

Voor mkb’ers die stappen willen zetten in de verduurzaming van hun bedrijf is er goed nieuws. Via de nieuwe SVM-regeling kan je subsidie aanvragen voor een verkennend energieadvies- en begeleidingstraject. VolopGroen helpt de ondernemers hiermee. Lees verder in dit artikel.

Cashback Actie

Maak nu gebruik van de Cashback actie voor de SVM subsidie. Voor alle ondernemers die gebruik willen maken van de SVM subsidie via VolopGroen bestaat er nu de mogelijkheid om een cashback van € 100,- te ontvangen per adres wat je bij ons aangeeft. Op het moment dat wij hier een scan kunnen verzorgen ontvang je direct het geld op je rekening!

SVM-Subsidie

De zon is een prachtige sterke en duurzame energiebron. Een bron die we momenteel te weinig benutten terwijl het te behalen rendement groot is. VolopGroen is ontstaan vanuit een wens om woningen en bedrijfspanden te helpen besparen op energiekosten door het inzetten van één van de meest duurzame vorm van energie: zonne-energie.

 

Wij ondersteunen zowel particulieren als bedrijven op het gebied van zonnepanelen en zonne-energie. Wij onderscheiden ons door op locatie uw situatie te bekijken en te beoordelen. Hierdoor ontvangt u altijd een persoonlijk advies, volledig afgestemd op uw situatie, wensen en mogelijkheden voor maximaal rendement.

Waarom volopgroen

kiezen voor de voordelen van volopgroen

Wilt u meer weten over VolopGroen.nl , onze werkwijze, diensten of producten? Neem dan gerust  contact met ons op. We informeren en adviseren u graag over onze dienstverlening en wat wij daarin voor u kunnen betekenen U kunt ons bellen, mailen of u kunt het contact formulier invullen op de website. Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met u op.

Hiermee wordt je eigen bijdrage ruimschoots gedekt, en kan je dus gebruik maken van de subsidie zonder hiervoor de 20% eigen bijdrage te betalen. Er blijft zelfs een bedrag over om eventueel te gebruiken om kleine maatregelen uit het advies uit te laten uitvoeren.

 

De Cashback  van VolopGroen ontvang je bij elke nieuwe klant die je bij ons aanbrengt. Beschik je als bedrijfseigenaar over meerdere panden? Dan telt de cashback actie per pand!