SMA Omvormers

De SMA omvormer wordt geproduceerd in Duitsland. Het is het merk omvormer dat de meeste ervaring heeft in deze markt (sinds 1981). SMA heeft een zeer goed serviceapparaat binnen de Benelux. Als consument kan je altijd hier met vragen terecht. 
 
De test van de SMA omvormer geeft aan deze goed presteren. Als we kijken naar de consumentenmarkt dan heeft de SMA5000 omvormer een notering van plaats 78 (van 142) bij de Photon test. Daarentegen staat wel een uitstekende garantie en een hoge servicegraad. Die combinatie zorgt ervoor dat SMA-omvormers in Nederland veel worden verkocht.
 
SMA test meer dan enig andere omvormer fabrikant. EMC testen (stralingstesten), Omgevingstesten, Thermische schok testen (snel van -40 graden naar +60 graden wisselen), Mechanische stress testen (trilplaten), Veiligheidstesten, Betrouwbaarheids- en verouderingstesten, Interne veldtesten (hoge vocht en temperatuurtesten, Automatische systeem Validatie (het lokale net wordt nagebootst), zandstraal en zuurtesten, en nog tientallen andere testen.
 
Elke omvormer krijgt een routine (spanning en check) test aan het einde van de loopband voor dat het verpakt wordt. Eén op de 50 omvormers krijgen een duurtest. Eén op de duizend omvormers krijgen een temperatuurstress test. Eén op de 10.000 krijgen een Temperatuurschoktest en één op de 20.000 krijgen abnormale testen. De laatste 2 categorieën worden dan ook niet uitgeleverd aan de klanten.
SMA Omvormers kopen