Enphase

Enphase produceert micro omvormers van de hoogste kwaliteit en geeft daarom ook standaard 25 jaar garantie op haar producten. De micro omvormers zijn gebouwd om de meest uiteenlopende weersomstandigheden te kunnen weerstaan – van sneeuwstormen tot zomerhittes. Dankzij de burst-technology zorgen de micro omvormers ervoor dat de zonnepanelen tijdens schemering en andere omstandigheden goed blijven presteren. De verwachtte levensduur van de omvormers ligt rond de 25 – 35 jaar.
Enphase micro omvormers voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van de overheid en worden onderworpen aan de strengste kwaliteitscontroles. Het systeem is gemakkelijk uit te breiden en is voorbereid op de plaatsing van een accusysteem. Met een accusysteem kan je de opgewekte zonne-energie opslaan, waardoor je ’s avonds en op zeer bewolkte dagen toch gebruik kunt maken van zonne-energie.
 
Het Enphase Microinverter System™ zet de gelijkstroom die jouw zonnepaneelmodules (panelen) genereren om in wisselstroom die in jouw woning gebruikt wordt. De micro-omvormers geven ook via het internet informatie door over hoe uw systeem functioneert, zodat jij en Volopgroen het systeem kunnen blijven bewaken.
 
Enphase micro-omvormers worden onder ieder zonnepaneelmodule geïnstalleerd en zetten gelijkstroom om in wisselstroom. Iedere micro-omvormer stuurt wisselstroom naar het elektrisch paneel van jouw woning (laadcentrum op locatie) en geeft functioneringsgegevens door aan de Envoy over de elektrische bedrading in huis.
Enphase-omvormer